Groepen

Heeft u een grote familie, veel collega’s of een grote vriendengroep? Bij Waterfront Vlietland kunt u zowel binnen als buiten met en grote groep komen lunchen of dineren!

ETEN MET EEN GROTE GROEP

Wij zorgen ervoor dat u zo veel mogelijk naast elkaar kunt zitten. Op ons ruime terras, of in ons grote restaurant. Genoeg plek voor lange tafels! Op deze manier kunt u gezellig samen met uw grote groep eten. Of dat nou lunchen is of dineren.

Kortom: vier uw feest met familie, collega’s of vrienden in het mooiste natuurgebied van Nederland, met de lekkerste gerechten en dranken! Maar niet alleen feest, ook serieuze zaken kunnen gehouden worden in Waterfront Vlietland. U kunt zelf uw evenement samenstellen en een vrijblijvende offerte ontvangen. Dit kan linksonder bij ‘offerte aanvragen’ Wilt u graag uw wensen bespreken met ons? Dat kan! Vul het contactformulier in.

BARBECUE

Barbecuen is een heerlijke manier om uitgebreid en gezellig met een grote groep te eten. Bij Waterfront Vlietland kunt u met uw collega’s, vrienden, familie of met wie u ook wilt meenemen barbecuen. Wij zorgen dat uw favoriete vlees-, vis-, en groentehapjes goed gaar en spetterend van de barbecue op uw bord belanden. Geef van te voren wel even uw barbecue eetwensen door. Dan kunnen wij hier rekening mee houden.

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 17841404047387583.
© Copyright 2024 Waterfront Vlietland | Website: Legit Agency