Over ons

WATERFRONT VLIETLAND SINDS 1989

Het prachtige recreatiegebied Vlietland wat we nu kennen, was vroeger een weiland waar koeien in graasden. In 1989 ontstond er een meer, waaraan Waterfront als houten snackkeet begon. Enkele jaren later brandde deze af. Gelukkig besloten we in 1994 de eerste steen te leggen van een nieuw concept: een goed, kwalitatief restaurant met de relaxte sfeer van een strandtent. Die kent iedereen nu het als hét bijzonder populaire restaurant van Vlietland. En die rust van de natuur, die merk je nog altijd.

ETEN, BORRELEN, ZAKENDOEN EN FEEST VIEREN BIJ WATERFRONT

Bij Waterfront geniet je in de natuur van heerlijke gerechten. Lunchen, dineren, snacken en borrelen doe je in dit relaxte restaurant. Heb je iets te vieren? Of wil je een serieuze zakenlunch organiseren? Je bent welkom! Wij zorgen voor een onvergetelijke dag.

EEN BEZOEK MET DE AUTO OF BOOT

Bij Waterfront zijn diverse goede mogelijkheden om te parkeren. De parkeerplekken bevinden zich langs de weg die als een halve cirkel om Vlietland heen ligt. Alle parkeerplaatsen staan goed aangegeven.

Invalidenparkeerplaatsen

Op alle parkeerplaatsen zijn ook enkele plekken gereserveerd voor mensen met een invalidekaart. Deze dient wel zichtbaar geplaatst te worden in de auto.

Aanmeren met de boot

Ben je van plan om met de boot te komen of vaar je bij Vlietland? Bij ons kun je eenvoudig vlakbij het restaurant aanmeren. Er is bovendien voldoende plek voor meerdere boten.

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 17841404047387583.
© Copyright 2024 Waterfront Vlietland | Website: Legit Agency