Ontbijt
Zondag van 09:00 - 11:30uMaple syrup | roodfruit | Griekse yoghurt | amandel krokant
Met ham, kaas en/of spek
Omelet | zalm | bosui
Tropisch fruit | granola | munt
Lunch
Belegd wit of bruin brood - tot 16:00uBietenhummus | rucola | gegrilde rode paprika | ricotta-spread
Truffelmayonaise | rucola | Parmezaanse kaas | pijnboompitten | zongedroogde tomaatjes
Vegetarisch gehakt | cheddar | komkommerdip | licht pittig gehakt
Kip | gebakken bacon | ei | tomaat | Nduja-mayonaise
Gepofte paprika soep | rundvleeskroket | huisgemaakte aardappelsalade
Rundvleeskroketten | mosterd
Siracha-mayonaise | venkelsalade met citrus
3 eieren | met ham, kaas en/of spek
Lunchproeverij
vanaf 2 personenDiverse gerechtjes om samen te delen, waaronder de gerookte zalm met mierikswortel crème en tuinkers. Daarbij komt de carpaccio met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en zongedroogde tomaatjes. Hiernaast zit nog een frisse salade Veggie met bietenhummus, rucola, gegrilde paprika en ricotta-spread. Ook bevat de proeverij een gambakroketje met aïoli. Geserveerd met wit- en bruinbrood.
Een paprika soepje vooraf
Cava d’Arciac Sellecció Brut
Champagne Delot Brut ‘Réserve’ | pinot noir
Salades en soepen
Gorgonzola | baby spinazie | romaine sla | blauwe druiven | geroosterde pecannoten citrusdressing
Kippendij tempura | gebakken spek | Parmezaanse kaas | cornichons | ei | kappertjes | rode ui | Romaanse sla | ansjovisdressing
Rode uiencompote | venkel | granaatappel flakes | gefrituurde kappertjes | granaatappeldressing
Bosui | crème fraîche
Garnituur van zeevruchten | knoflookbrood | rouille (klassieke aioli met saffraan en rode peper)
Voor bij de borrel
hele dagBitterbal | kaasstengel | vegetarische loempia | mini-Mexicano
crème fraîche, guacamole, chilisaus, lente-ui
Sam Sam gerechtjes
Twee van onderstaande gerechten zijn in hoeveelheid ongeveer gelijk aan een hoofdgerecht. Zo kunt u meerdere gerechten proeven en delen met uw tafelgenoten.Pesto-mayonaise | rucola | Parmezaanse kaas | pijnboompitten | zongedroogde tomaatjes
Spinazie | geitenkaas | doperwten | inktvis krokantje | paprika olie
Roseval salade met prei | chorizo | tomaten antiboise
Zoete aardappel gnocchi | geroosterde paksoy | krokante uitjes | taugé | hoisinsaus
Venkel | taugé | sojabonen | babymais | sugarsnaps | udon noodles
+ buikspek
Langzaam gegaard | kruiden olie | gepofte cherry tomaat | geroosterde venkel | focacciabrood
Geroosterde aspergebroccoli | knolselderij | yakiniku rode wijnsaus | geroosterde sesam
Klassiekers
Alle klassiekers worden geserveerd met friet en mayonaise.Boerse selderijsalade
Atjar | kroepoek | satésaus | seroendeng
Dubbeldoel rund | spek | gebakken uien | cheddar | barbecuesaus
Rugfilet | Mediteraanse stijl | tomaat | ui | knoflook | foccaciabrood
Desserts
Softijs | karamelsaus | notencrumble
Passievruchten coulis | Kokosijs | gemarineerd fruit
Van rabarber | Madeleine
Harde wener | amandel | gemarineerd fruit
Vodka | koffie | koffielikeur
2 bonbons | likeur naar keuze | koffie naar keuze
Voor de kleintjes
Alle gerechten worden geserveerd met friet en mayonaise.met tomaat-komkommerspiesje
Met tomaat-komkommer spies
met tomaat-komkommerspies
Met tomaat-komkommer spies | tomaten antiboise
bakje appelmoes